برگزاری طرح دادرس در مجتمع آموزشی هدی

تاریخ انتشار: ۱۴ دی

طرح دادرس چیست؟

منظور از طرح ملی دادرس تربیت دانش آموزان آماده در شرایط سخت میباشد.در این طرح که زیر نظر سازمان جوانان جمعیت هلال احمر برگزار میشود دانش آموزان توسط یک مربی که از دبیران خودشان انتخاب میشورد آموزش هایی از قبیل :پناهگیری و تخلیه اضطراری، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، پانسمان، بانداژ و آتل‌بندی، تریاژ مقدماتی، حمل مصدوم، اطفای حریق و چادرزنی را می‌آموزند.
پس از آموزش این موارد هر مدرسه حداقل یک گروه 14 نفری به منظور مسابقه با مدارس دگر به جمعیت هلال احمر معرفی میکند و در پایان دانش آموزان مسابقه داده و گروه برتر راهی مسابقات استانی میشود.

این طرح  هر ساله در مجتمع آموزشی هدی برگزار میگردد.

دسته بندی: آموزشی